Viime osassa jäätiin siihen, kuinka 2. sukupolvi syntyi. Vauva oli tyttö ja nimeksi siunautui Linda. Tyttö oli perinyt kaikki genetiikat äidiltään, vain hiusten väri oli isän omaa. Sain huokaista siis helpotuksesta, että Leon silmät eivät tulleet vaaville.

681120.jpg

Linda oli helppo ja vaivaton vauva. Se itki vain kun sillä oli päässyt kakat pöksyyn, tai kun se oli pissinyt lakanoilleen. Tottakai nälkäkin sai sen rääkymään.

681108.jpg

Hetkonen! Mitäs täällä touhutaan? Ette varmaan uskoisi, ellen kertoisi. Pelehditään. ;D

681113.jpg

Edellinen ei ollut mitään verrattuna tähän! Öhöm, mitä te teette? Leo on vääntänyt Milanoran niskatkin nurin! Nämä kaksi sopivat toisilleen, kumpikin ovat amatöörejä pelehtimisessä. ;D -Jos tuota pelehtimiseksi voi sanoa...

681134.jpg

Lakanoiden laulattelun jälkeen heitä taisi nolostuttaa... Niin paljon, että pistivät päänsä tyynyihin...

681127.jpg

Yrittääkö Milanora teloa itsensä tahallaan? Hän on niin hyvää pataa pöntön kanssa, että varmistaa ettei se ole tukossa... Ei mutta tämähän on selvää, uusi penikka ilmoittelee tulostaan? Ihmettelen kyllä miten Leon ja Milanoran pelehtimisestä voi ylipäätänsä tulla raskaaksi...

681125.jpg

Jep, itsemurhaa Milanora ei aikonut tehdä, nyt se on varmistettu. Hän on raskaana.

681124.jpg681123.jpg681119.jpg

Koska mahakin oli kasvanut, niin oli myös Lindankin kasvettava. Suloinen vauva hän olikin, mutta mitä hän on taaperona...

681122.jpg

...Suloinen! Voi että, tuosta voi tulla jotain hyvin kaunista! :) Vaatteet eivät vain sovi pikku-prinsessalle... Mutta minkäs teet, rahat upposivat Lindan huoneeseen...

681110.jpg

Koska kaikki rahat oli upotettu taloon, ja jääkaappi ammotti tyhjyyttään Leo ryhtyi kalastamaan. Se ei maksaisi mitään, toisin kuin tilata ostokset.

681114.jpg

Illalla Leo tapasi Paljetin. Hän ihastui lihavaan ilmestykseen, ja ajatteli, että ottaisi sen perheeseen. Milanorahan on aina halunnut lemmikin. Adoptio maksaa, joten on pakko yrittää kulkukissoja -ja koiria.

681140.jpg

Toiveet paljetin palaamisesta valuivat käsistä. Tuskin se palaa, kun Linda kuristi sitä... (Anteeksi, seinät alhaalla!)

681133.jpg

Milanoran maha kasvoi ihan silmissä. Kohta se syntyisi, Leo toivoi hartaasti, että se olisi poika...

681117.jpg

Leo sai toisen ylennyksensä alallaan politiikassa. Nyt hän ansaitsee jo ihan mukavasti, joten ruokaankin oli varaa.

681126.jpg

Hei hei, minnes sä meet?! Milanora menee töihin, vaikka on viimeisillään raskaana. Hienon näköisiä nuo simit kun ne ajaa pyörällä? x)

681131.jpg681132.jpg

Niin se synnytys sitten käynnistyi. Heti töiden jälkeen. Taustalla on löysäiliä-lapsenvahti, joka ei osannut käyttää vaavejani edes potalla. Hus, töihin siitä! Ei sinua tänne sydänkohtauksia saamaan ole palkattu!

681141.jpg

Tässä se on. Leon toivoma poika, nimeksi tuli Mio. Aivan saman näköinen kun siskonsa.

681138.jpg

Vaikka ulkonäkö oli sama kuin siskolla, ei sisimmältään poika ollut samanlainen. Sitä ei koskaan nukuttanut, se ei edes halunnut olla vanhemmille mieliksi ja pitää turpaansa kiinni, kun energiat olivat punaisella.

681116.jpg

"Hetkonen! Mitäs tästä nyt on unohtunut...?" Leo tuumi. "Hei, nyt joku yrittää huijata mua! Milis saa kuulla kunniansa, se ei ole antanut mulle vaaleanpunaista helmikaulakorua!" 681112.jpg

"Sanonkin sille siitä heti kun se tulee kotiin... Niin, ja Miokin voisi käyttää sitä!" Leo hokasi. Oi ei, ei Mio sitä käyttää voi, pölkky! Arvaa kuka muija huolii jonkun helmikoruja käyttävän miehen?

681107.jpg

Koska Mioa koko ajan hellittiin kuin lasista nukkea, joka voisi särkyä millä hetkellä hyvänsä, ei kukaan ehtinyt torua Lindaa -saati opettaa.

681121.jpg

Kuitenkin Leo ja Milanora kerkesivät Mion hellinnältään hoitaa esikoisensa perustarpeet. Kävelyä tai puhumista ei opetettu, mutta pottailu opittiin nopeasti, sillä Lindaa käytettiin usein potalla.

681111.jpg

Milanoran rakkaudella hoidetusta puutarhasta tuli maukkaita ja mauttomia kasviksia. Yleensä Leo joutui kasvimaan hoitopuuhiin, kun Milanora nukkui tai muuta vastaavaa. Hän ei oikeastaan ollut koskenutkaan puutarhaansa...

681367.jpg

Mioa ei uskallettu leikittää, ettei se vain oksentaisi tai sille sattuisi jotain. Sitä vain hellittiin sitäkin enemmän, se oli kuin lasivauva.

681128.jpg681118.jpg

Linda ja Mio kasvoivat samana päivänä, mutta eivät samaan ikävaiheeseen. Linda kasvaa lapseksi ja Mio taaperoksi.

681374.jpg

Miosta tuli... Öh, Leon näköinen! Vaikka se onkin hitusen ruman näköinen, on se silti siedettävä... ^.^

681376.jpg681375.jpg

Tässä on Hayldoneiden tämän hetkinen asumus. Talo ulkoa, talo sisältä. Oikealla puolella alempana on Lindan huone. (ei näy kuvassa) Linda nähdään ensiosassa lapsena.

Tässä tämä tällä kertaa. Siis ensiosassa saadaan tietoon Lindan ulkonäkön laita. Kommentointi on suotavaa!

Kommentoikaa, hyvät ihmiset! ...Lopuksi kuvia Miosta...

681411.jpg