679599.jpg

Tässä on Hayldoneiden suvun aloittaja sim. Siis ei toki vielä mitään sukua ole, mutta kyllä se tulee! Jos en taas hukkaa peli-intoani ja aloita uutta LC:tä... ;D Tämä on siis Milanora Hayldon. Hän on perhetavoitteinen siisti, ujo, toimelias, (aika) leikkisä ja todella kiltti nuori neito. Minun tuurillani Milanora päätti elämäntavoitteekseen jonkun niin... Ihan vain minua kiusatakseen... Arvaatte kai, että tämä pakotti pakostikkin suupieleni alespäin ja kulmakarvat vihaiseen nyrpistykseen... "kasvata 20 kissan/- koiranpentua"

679600.jpg

Tässä on tälläinen maja. Ei sitä nyt ihan taloksi voi kutsua, kun ei ole edes lattioita -saati seiniä tai kattoa. Hei, ei rahaa sada taivaalta! Toisella puolella seinää on "kylpyhuone".679601.jpg

Seinää saatin pikku pala, ettei nyt ohikulkijat näkisi Milanoraa alasti niin helposti.

679668.jpg

Neitokainen ei joutunut kauaa kyhnöttää yksin, sillä naapurit tulivat tervehtimään häntä. Milanoran posket helottivat punaisina, taisi hävettää tuo oma "koti". Mutta eivät naapurit sitä ihmetelleet kun Milanora keksi hätävalheita : "Rakennusmiehet eivät tulleetkaan paikalle..."

679664.jpg

Wilhelmiina tuli Siniperästä asti katsomaan naurettavaa kodintynkää, koska oli lukenut Simpäivää -juorulehteä, jossa kerrottiin ihan kaikki kaikesta. Wilhelmiina oli pulskea nainen, joka ei vain pystynyt olemaan erossa ruoasta -joten hän varasti köyhän Milanoran aterian...

679618.jpg

...Siitä seurasi saarna... "Etkö sinä tiedä, että toisen vaivalla ansaitun aterian varastaminen on kielletty?!" Milanora sepitti. Hän piti naamansa iloisilla lukemilla, vaikka hänen sappensa kiehui. Ei hän ilmasta saa rahaa, vaan kuuntelemalla pentujen marinoita välitunnilla... -Opetus uralla siis.

679665.jpg

Milanora halusi monen monta lemmikkiä, ja välillä tontilla vieraili Vimpula-niminen koira, jota hän aina rapsutteli haltioissaan.

679629.jpg

Lisää kuva galleriastaIllalla itse koukkunokkainen Diva soitti Milanoralle, kysyäkseen tätä Stadiin bailaamaan. -Eli kilistelemään alkoholitonta shamppanjaa mahtavan Divan kunniaksi...

679619.jpg

Diva oli myös ottanut ison seurueen juhlistamaan itsensä suuruutta. Pääasiassa he olivat vain naisia, mutta joukkoon oli eksynyt yksi mies joka oli komea takaapäin...

679650.jpg

...Mutta siihen se sitten jäikin. "Ääk, onko tuo miehenkuvatus olevinaan mies? Vai onko hän joku epämuodostunut hirviö? Voi, ehkä olisi kannattavaa mennä kerjäämään kadulle, että saisit rahaa itsesi kasvojen korjaamiseen. Olet varmaankin ollut kolarissa. Harmi, etten minä voi antaa almuja, sillä olen itsekin köyhä," Milanora sääli miestä. Kiltti kun oli, hän ei tajunnut, että mies oli tuollainen ilman kolareitakin...

679645.jpg

Ykkösmestassa kävi kaikenlaista väkeä -tai no, vain yhdenlaista, rumia simejä.

679656.jpg679657.jpg679644.jpg

Luuleeko tuollainen DJ, että joku tulisi tanssilavalle kun tuo hirviö on siellä?!

679622.jpg

Tämmöisiä kuvatuksia löytyi monia... Tämä on Jalo Seuranen, jaloilla geeneillä... Jalo on varmaankin seurallinen, mutta uskon, että hän jää vain haaveilemaan seurasta.

679660.jpg

Tämä on Hellä. Ainakin geeneiltään TOSI hellä... Paiskoisi läskigeeninsä viattomille lapsi-paroille. Ei, en anna sen tapahtua, koska tuollaiset eivät tule koskaan Hayldoneiden sukuun.

679615.jpg

Tarpeiden harpoessa kiivaasti keltaiselle, oli aika lähteä kotiin epäonnistuneelta etsintäkierrokselta. Epätoivoissaan Milanora kutsui tämän tutun eukon, jolla oli kuulemma lahjoja ennustaa.

679617.jpg679616.jpg

Tosiaan... Ennustaa ei-sopiva kumppani. Antoi pelattavia simejä -ja NAISEN. Vaikka pyysin miestä. Ehkä 4§ ei ollut riittävä palkkio?

679653.jpg

Kuitenkin aurinko paistoi Milanorankin paksuun risukasaan. Hän soitteli kaikki palvelunumerot läpi, toivossa komea mies. Niin hän kutsui puutarhurin, vaikkei sitä olisi tarvinnut. Hän upotti rahansa neljän palan kasvimaahan ja laittoi kasvamaan tomaatteja ettei puutarhuri lähtisi valittaen :"...Ei täällä ole mitään kasveja!" Vaikkei mies ollut mitenkään erityisen komea, hän oli silti ihastunut tähän vaikkei juttu aluksi luistanut.

679628.jpg

...Mutta johti kuitenkin viattomaan flirttailuun.

679649.jpg

Leo paljastui kuitenkin... *köh* hinttimäiseksi? Varmisti, että Milanora ostaisi varmasti häälahjaksi vaaleanpunaisen kaulakorun hänelle. "Olen aina halunnut pitää kaulallani vaaleanpunaista kiiltävää helmikaulakorua! Lupaathan varmasti, että saan sellaisen häälahjaksi? Lupaathan? Muuten en voi mennä kanssasi naimisiin. Vaaleanpunainen helmikoru on välttämätön!" Leo sanoi. Vastaukseksi hän sai muminaa ja yskintää, sekä epäselvän myöntävän vastauksen.

679625.jpg

Kaikenlaisia epämiellyttäviä luurankoja Leon vaatekaappi sisältää. Hän on köyhä. Mutta se ei Milistä haitannut, hän oli umpi-ihastunut Leoon.679652.jpg

Milanoran oli kuitenkin hankittava ystäviä, ylentyäkseen opettajan apulaiseksi. Hän ystävystyi Stadissa törmäämäänsä Karpon kanssa. Karpo oletti kai jotain, kun Milanora hyvästeli tätä hän moiskautti romanttisen suudelman.

679620.jpg

Karpo soitteli usein Milanoralle... Milanora oli aina yhtä... Ilahtunut...

679634.jpg

"Jippii, saan pian sen vaaleanpunaisen kaulakorun!" Leo huudahti onnensa kukkuloilla. He muuttavat yhteen.

679648.jpg

Yhteenmuuttokuva.

679663.jpg

Karpo oli lopettanut flirttailun, ja he olivat nyt pelkkiä kavereita. He puhuivat mistä sattuu, ja Milanora kertoi Wilhelmiinan joutuneen vankilaan aterian varastamisesta -tai no valehteli.

679651.jpg

Milanora oli luvannut hoitaa kasvimaatansa rakkaudella -eli puutarhuri hoitaa.

679638.jpg679635.jpg679662.jpg

Vaikka Leo oli tuonut jotain 2000 § saatiin taloon silti seinät. Leolla oli kaikki taidot täynnä paitsi siivous. Hän on tietotavoitteinen ja haluaa sairaalan johtajaksi. Vaaleanpunainen helmikoru oli haihtunut pois mielestä, eikä Leo muistanut sitä enään, vaikka he menivät naimisiin. Ilman häitä kylläkin. Ainiin, Milanora on raskaana! ;D

679647.jpg

...Mutta silti vietettiin railakas hääyö. Milanora kyllä huusi täysiä "AaUU", Leo oli ilmeisesti potkaissut vauvamahaa. Simssissä tosin ei voi tulla lapsille mitään, niin mitä se haittaa? ;D

679643.jpg

Maha kasvoi kasvamistaan, todistajana on Milanoran kaveri vessanpönttö. Raskauden alkuajoilla he tutustuivat toisiinsa.

679631.jpg

Raskaus ei kuitenkaan estänyt Milanoraa hankkimasta roposta perheelle. Hän pyöräili aina pyörällä töihi, joka johti...

679646.jpg

Töiden jälkeen sammumiseen lattialle.

679632.jpg

Mitkään kolahdukset eivät olleet haitanneet -saati Leon potkaisu. Sieltä nyt se vauva pyrkii ulos pimeästä massusta.

679613.jpg679614.jpg679639.jpg

Suloinen beibi, eikö? Ihanat vaatteet! (Jes ne tulivat peliin! x) Arvatkaa kumpi? No, en tee tällä kertaa sitä ilkeää temppua. Se on tyttö, joka sai nimekseen Linda.

679636.jpg

Perheelle tuli myöskin toinen ilouutinen. Leo oli saanut ylennyksen politiikassa. Milloinkohan lääkärinpaikkoja on vapaana?

Tähän lopetamme tämän osan. Osa oli aika pitkä, toivottavasti ei liian. Kiitos kun jaksoit hengissä tähänkin asti, vaikka aluthan ovat tylsiä -tämä vain on extra tylsää... Mutta kommentoi kuitenkin, että saisin vähän tietää mitä parantaa yms. ;D

Kommentoikaa!  Kommentoikaa, pyydän ja anelen!